Edo

Edo is specialist in het ontwikkelen van een onderscheidende klantbelofte. Als bedrijfskundige, marketeer en Certified Customer Experience Management Professional is hij onze expert in klantbeloften management. Edo is vader van Mats, liefhebbende vriend van Ilse, vrolijk, vasthoudend, doortastend, directeur/eigenaar van Mindful Marketing en een liefhebber van tennis.

Neem contact op
Twitter Linkedin

Milou

Milou, een ijverige student met een nieuwsgierige aard. Zij rondt op dit moment haar bachelor communicatiewetenschap af en kijkt met een frisse blik naar Mindful Marketing. Milou is leergierig, flexibel en kritisch en zet altijd haar beste beentje voor.

Neem contact op

Annalies

Annalies, HR-expert onder het motto: “Verbeter waar kan, vernieuw waar moet.” Annalies heeft een bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond. Zij voelt zich als een vis in het water als het gaat om leiderschaps-, netwerk en HR-vraagstukken waar onderzoek, analyse en implementatie kernwoorden zijn. Annalies is verbindend, analytisch, krachtig, heeft lange adem, blond, echtgenote en wordt vrijwel nooit zonder high heels gesignaleerd.

Neem contact op
Linkedin

Inge

Inge, marketing & communicatie expert die de verbinding legt tussen strategie en realisatie. Door bestaande marketing- en communicatie aan te sluiten op strategie of door marketing- en communicatiestrategie te ontwikkelen die structuur en richting geeft. Storytelling blijkt vaak de verbindende factor. Inge is pragmatisch, conceptueel sterk, resultaatgericht en politiek sensitief. Ze uit haar verbale kwaliteiten ook als leadzangeres in een rockband.

Neem contact op
Twitter Linkedin

Muzus

Muzus is al jaren onze partner als het gaat om context mapping. Muzus heeft mede aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van deze methode aan de TU Delft.

Samen staan we garant voor een grondige aanpak en een goede vertaling naar marketingbeleid en klantgerichte acties.

Neem contact op

I&O Research

I&O Research is een top-5 onderzoeks-bureau met ruime ervaring en expertise
met klantonderzoek in de publieke sector.

Mindful Marketing werkt samen met I&O Research als het gaat om onze inbreng van kwalitatieve aspecten en methoden voor co-creatie. Ook dragen we soms opdrachten over aan I&O Research als bij ons de capaciteit ontbreekt.

Neem contact op

Mediquest

Mediquest is hét leidende onderzoeksbureau als het gaat om online (patiënt)onderzoek. Met haar werkzaamheden ondersteunt zij zorgaanbieders, zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties, zorgvergelijkers en beleidsmakers.

Mindful Marketing en Mediquest werken samen in het helpen van vooral zorgaanbieders bij het vertalen van patiëntervaringen naar patiëntgerichte acties door middel van workshops en meer.

Neem contact op

Expectations

Expectations Management BV uit Doetinchem heeft de Expectations® methode ontwikkelt. Mindful Marketing is er trots op om Associate Partner te zijn en de methode te kunnen toepassen bij haar klanten.

In projecten werken wij samen. Expectations Management installeert en beheert de Expectations® Monitor. Wij begeleiden de organisatie bij de rest van het traject. Van voorbereiding, kick-off, tussentijdse bijeenkomsten en afsluiting.

Neem contact op