Mindful

Referenties:

onze klanten

"De toegankelijke no-nonsense benadering van Mindful in combinatie met het waarmaken wat wordt beloofd, is een genot om mee te werken."

Frans Spekking, ENECO Infra Meer referenties »

Als je denkt dat je te klein en onbetekenend bent om écht een verschil te maken dan heb je nog nooit een nacht doorgebracht met een mug.

Richt je op het heden

Mensen maken een organisatie. Ons team kan uw organisatie helpen verschil te maken in hoe u nú omgaat met uw klanten. Wij creëren samen met u een nieuw heden.

Sinds 2004 is Mindful Marketing voor meer dan 75 dienstverleners dé specialist in klantbehoud. Het team dat ook u hierbij kan helpen is:

  Edo van der Zouwen
Edo, specialist in het ontwikkelen van een onderscheidende klantbelofte. Als bedrijfskundige en Certified Customer Experience Management Professional is hij onze expert in klantbeloften management. Edo is vader van Mats, liefhebbende vriend van Ilse, vrolijk, vasthoudend, doortastend, directeur/eigenaar van Mindful Marketing en een liefhebber van tennis.
 

 
Milou, een ijverige studente met nieuwsgierige aard. Zij rondt op dit moment haar bachelor communicatiewetenschap af en kijkt met een frisse blik naar Mindful Marketing. Milou is leergierig, kritisch en flexibel en zet haar beestje beentje voor. 
     
  Annalies Zwart
Annalies, HR-expert onder het motto: “Verbeter waar kan, vernieuw waar moet” met een bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond. Zij voelt zich als een vis in het water als het gaat om leiderschaps-, netwerk en HR-vraagstukken waar onderzoek, analyse en implementatie kernwoorden zijn. Annalies is verbindend, analytisch, krachtig, heeft lange adem, blond, echtgenote en vrijwel nooit zonder high heels gesignaleerd.  
     
  Inge Meilink
Inge, marketing & communicatie expert die de verbinding legt tussen strategie en realisatie. Door bestaande marketing- en communicatie aan te sluiten op strategie of door marketing- en communicatiestrategie te ontwikkelen die structuur en richting geeft. Storytelling blijkt vaak de verbindende factor. Inge is pragmatisch, conceptueel sterk, resultaatgericht en politiek sensitief. Ze uit haar verbale kwaliteiten ook als leadzangeres in een rockband.