Mindful

Referenties:

onze klanten

"De toegankelijke no-nonsense benadering van Mindful in combinatie met het waarmaken wat wordt beloofd, is een genot om mee te werken."

Frans Spekking, ENECO Infra Meer referenties »

Business to business

Rabobank Amstel & Vecht, Reinder Kruyt. "Zeer goede begeleiding, goede inventarisatie vooraf bij de vissenkomdeelnemers. Uitstekend gedaan! Bedankt!"

Suppoint, Maaike Vergouw. "Ben erg tevreden over de aanpak, meer focus op mijn nieuwe huisstijl. Het proces is strak geregeld, duidelijk, zakelijk en toch persoonlijk."

BAM HR Services, Thomas Hopman. "Professioneel, weet de klant goed te managen"

Concorde Group BV, Yvette Westra. "Jullie waren hele goed gespreksleiders tijdens het klantpanel. Inhoudelijk hadden jullie je goed voorbereid en wisten jullie in korte tijd onze business behoorlijk eigen te maken."

KASBANK, Hellen Molenkamp. “De innovatieve meetmethode voor klanttevredenheid heeft in het Onderzoek Kwaliteit Dienstverlening KAS BANK zeer bruikbare informatie opgeleverd. Redenen genoeg om dit jaar het onderzoek wederom met Mindful te verrichten."

ENECO Infra, Frans Spekking. "De toegankelijke no-nonsense benadering van Mindful in combinatie met het waarmaken wat wordt beloofd, is een genot om mee te werken.“ 

Delta Lloyd, Esme Kors. "De aanpak van het klanttevredenheidsonderzoek van Mindful is erg origineel en levert daardoor nuttige en goed bruikbare resultaten. Verder was het contact met Mindful vanaf het begin open en plezierig. Kortom de samenwerking was zeer prettig en productief." 

Quinto Groep, Hannie Koster. "Uit het klanttevredenheidsonderzoek van Mindful is veel meer gekomen dan ik vooraf had gedacht. En ik kan er ook echt iets mee. Het helpt ons in het streven naar een excellente service aan klanten. Mijns inziens is de wijze van vraagstelling een groot deel van het succes. Mindful vergelijkt verwachtingen met de daadwerkelijke ervaringen van de klant. Door het betrekken van onze medewerkers, is er binnen het gehele bedrijf meer bewustzijn gekomen van de dingen waar we mee bezig zijn." 

NVD Beveiligingen, Martijn Lindeboom. "Wij zijn met Mindful in contact gekomen door hun eigen pro-actieve houding welke ons dan ook direct dusdanig nieuwsgierig maakte dat wij hen hebben uitgenodigd voor een gesprek. De samenwerking verloopt tot op heden nog altijd vlekkeloos en Mindful is niet bang om initiatief te nemen. In mijn optiek is het belangrijk dat een partner altijd een win-win situatie creëert en daarvoor ben je bij Mindful aan het juiste adres. Mindful denkt mee met de opdrachtgever door hun duidelijk goed ontwikkelde empathisch vermogen, dit is dan ook een belangrijke sleutel geweest tot onze succesvolle samenwerking.”

Inter Access, Han Dieperink. "Voor ons was het belangrijk heel snel inzicht te krijgen in de werkelijke kwaliteitsbeleving van onze InnerCircle klanten. Mindful heeft niet alleen professioneel werk daarvoor geleverd maar toonde ook de flexibiliteit en het empathisch vermogen, die we nodig hadden. Al met al een resultaat, waarmee we concreet aan de slag konden gaan.“

10 voor 5, Astrid de Bruin. "Bij het optimaliseren van onze propositie, heeft Mindful ons focus gegeven. In een aantal sessies zijn we snel en op een leuke manier tot een onderscheidende propositie en concreet groeiplan gekomen."  

Referenties Business to consumer, Overheid