Mindful

Referenties:

onze klanten

"De toegankelijke no-nonsense benadering van Mindful in combinatie met het waarmaken wat wordt beloofd, is een genot om mee te werken."

Frans Spekking, ENECO Infra Meer referenties »

Overheid

Provincie Gelderland, Jos Oostveen. "Mindful Marketing evalueerde voor ons bijeenkomsten die wij voor gemeenten hadden georganiseerd. De samenwerking was vlot en plezierig, het eindrapport meer dan duidelijk en de uitkomsten nuttig. De resultaten waren op een aantal punten verrassend. De aanbevelingen bevatten goede suggesties die we zeker ter harte nemen."

Provincie Limburg, Bert Jongen. “Samen met MIndful hebben we waardevolle verbanden en specificaties uit het klantgerichtheidsonderzoek gehaald.  Voor Mindful geldt: practise what you preach. Hun klantgerichtheid is voorbeeldig.”

Provincie Drenthe, Jascha Norder. "Mindful heeft een hele plezierige werkwijze, die wordt gekenmerkt door een praktische, flexibele en oplossingsgerichte benadering. Kortom; een no nonsense aanpak, gericht op wat mogelijk is. Dit heeft bij ons geresulteerd in een concrete, heldere en vooral bruikbare onderzoeksopzet." 

Provincie Overijssel, Henkjan Witteveen. "Het plan van aanpak is een schoolvoorbeeld van hoe zo'n plan in elkaar moet zitten. Mindful hanteert een gedegen en pragmatische methode die precies aansluit bij wat we willen bereiken met het klanttevredenheidsonderzoek, nl. dat er iets wordt gedaan met de resultaten van het onderzoek." 

Vrije Universiteit, Dr. H. van Herk."Ik ben onder de indruk van de creativiteit en de volhardendheid bij het verzamelen van de primaire en secundaire data voor ons onderzoek. De resulterende goede gegevens en het helder geschreven eindrapport zijn een zeer goede basis om beleidsbeslissingen te nemen. Ik beveel Mindful daarom van harte aan!" 

Referenties Business to business, Business to consumer

http://www.mindful.nl/admin/pages/edit/item/11/language/1Mindful Marketing evalueerde voor ons bijeenkomsten die wij voor gemeenten hadden georganiseerd. De samenwerking was vlot en plezierig, het eindrapport meer dan duidelijk en de uitkomsten nuttig. De resultaten waren op een aantal punten verrassend. De aanbevelingen bevatten goede suggesties die we zeker ter harte nemen.