Mindful

Referenties:

onze klanten

"De toegankelijke no-nonsense benadering van Mindful in combinatie met het waarmaken wat wordt beloofd, is een genot om mee te werken."

Frans Spekking, ENECO Infra Meer referenties »

Business to consumer


Rabobank Regio Schiphol, Alphons Kurstjens.
"Het uitzoeken van informatie gebeurde erg snel en werd op een makkelijke leesbare manier gepresenteerd. Wat mij persoonlijk aansprak waren de psychologische aspecten die aan bod kwamen in het onderzoek.“

Stedin Meetbedrijf, Patrick Testers.
Stedin Meetbedrijf heeft in 2009 de hulp ingeroepen van Mindful om te helpen bij het opzetten van een klanttevredenheidsonderzoek onder bestaande klanten van Stedin Meetbedrijf. Mindful heeft het onderzoek op een gedegen en gestructureerde manier uitgevoerd, de conclusies en aanbevelingen die volgden waren duidelijk en helder. Op basis van de uitkomsten van dit onderzoek is Stedin Meetbedrijf in 2010 gestart met een klantgerichtheidstraject waarin Mindful ook weer ondersteuning biedt. Daarnaast voeren zij per 2010 ook onze reguliere klanttevredenheidsonderzoeken uit. Wat heel erg sterk is aan Mindful is dat ze de complexe materie van de energiemarkt snel eigen hebben gemaakt en onze klanten op een juiste en professionele manier benaderen. Mindful heeft het afgelopen jaar een grote bijdrage geleverd aan het verder in kaart brengen van de verbeterpunten t.a.v. onze klantgerichtheid en klanttevredenheid en het daadwerkelijk implementeren van deze verbeterpunten. [...]Voor ondersteuning op het gebied van klantgerichtheid en klanttevredenheid kan ik Mindful zeer zeker aanbevelen!"

Voicedatabridge, Sylvia Geytenbeek
“Mindful is zeer prettig om mee samen te werken. Ze komt haar afspraken na en is erg goed in meedenken. Verder is ze creatief met nieuwe ideeën om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Mindful heeft kennis van zaken en brengt dat op een zeer professionele en plezierige manier.”

Referenties Business to business, Overheid