Mindful

Referenties:

onze klanten

"De toegankelijke no-nonsense benadering van Mindful in combinatie met het waarmaken wat wordt beloofd, is een genot om mee te werken."

Frans Spekking, ENECO Infra Meer referenties »

Terug naar blog

No worries - het valt wel mee in Nederland Ervaringen Down Under

vrijdag 27 jan 2017 Blog Edo van der Zouwen No worries - het valt wel mee in Nederland

Afgelopen najaar had ik het voorrecht om 4 maanden te reizen door Australië en Nieuw Zeeland met vriendin en zoontje.

In Australië hadden we in korte tijd flink wat negatieve ervaringen op het gebied van klantenservice. Van taxichauffeurs die niet helpen met bagage tot en met het onterecht beschuldigd worden door een autoverhuurmaatschappij (Bargain Rentals, what's in a name) van het veroorzaken van schade.

In de komende blogs behandel ik er misschien een paar in detail, ter leringhe ende vermaeck. Sommige ervaringen waren ronduit vervelend en veroorzaakten stress. Anderen waren annoying maar niets meer dan dat. Maar het viel ons vooral zo tegen. Die Auzies, dat zijn toch van die relaxte mensen? No worries enzo? Jazeker roept men vaak No Worries Mate, maar wij kregen regelmatig de indruk dat vooral werd bedoeld: No Worries For Me! 

Maar elk nadeel hep weer eens zijn voordeel. In 6 weken tijd zoveel minder goede dingen meemaken, en nu na 4 weken terug in Nederland alweer zoveel positieve klantervaringen, gaf me het besef dat we hier in Nederland best goed bezig zijn. Misschien roepen wij wel teveel Doe Effe Normaal Man, maar gelukkig doen we dat ook heel vaak met zijn allen.